zondag, oktober 2, 2022
Home112Zuid-Scharwoude/ Hoogkarspel/ Purmerend – Mishandelingen

Zuid-Scharwoude/ Hoogkarspel/ Purmerend – Mishandelingen

Het slachtoffer is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Een 55-jarige man uit Zuid- Scharwoude en een 30-jarige man uit Amsterdam zijn aangehouden voor de mishandeling.

Eerder die dag rond 15.00 uur is een 20-jarige man mishandeld door zijn buren in zijn woning aan de Rivierenlaan in Purmerend. Er ontstond een woordenwisseling over het bespelen van de piano die uitmondde in een vechtpartij. Agenten hebben een 31-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Purmerend aangehouden.

Op de Westervenne in Purmerend, zondag omstreeks 20.30 uur, is een vrouw mishandeld door een buurtgenote toen zij aan haar vroeg om de hond aan te lijnen. Naar aanleiding hiervan ontstond een ruzie, waarbij het slachtoffer in het gezicht werd geslagen. Een 49-jarige vrouw uit Purmerend is aangehouden.

In de nacht van zondag op maandag rond 02.30 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande zou zijn op de Streekweg in Hoogkarspel. Ter plaatse troffen agenten een jongen aan met zichtbaar letsel. Hij is voor zijn verwondingen behandeld. Twee mannen van 20 en 18 jaar uit Westwoud zijn aangehouden voor de mishandeling.

Nu het steeds warmer wordt staan de ramen en deuren van woningen steeds vaker open. Hierdoor kan er geluidsoverlast ontstaan. Hoe warmer de temperatuur hoe meer mensen ook minder tolerant worden naar elkaar. Blijf rekeningen houden met uw buren en medemensen. Behandel elkaar met respect, want met geweld lost u niets op!

goudzeelt oost randweg zd-scharwoude2

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: