vrijdag, december 2, 2022
HomeNieuwsZondag 3 mei weer een Hoornse Cultuurroute

Zondag 3 mei weer een Hoornse Cultuurroute

Hoorn – In totaal voert de route langs ruim 20 culturele adressen en diverse Hoornse monumenten die de eerste zondag van de maand de deuren openen.

Hoorn kent vele galeries, musea, antiekzaken, ateliers en andere kunst- en cultuurgerelateerde locaties. De Hoornse Cultuurroute rijgt deze pareltjes van kunst en cultuur aaneen. Uiteraard is de route het hele jaar door te volgen en zijn de locaties altijd te bezoeken, maar iedere eerste zondag van de maand zijn ze speciaal voor de Hoornse Cultuurroute geopend, dus ook op zondag 1 september.

Overigens biedt de route tevens een prachtige wandeling door de historische Hoornse binnenstad. Bij alle deelnemers ligt de gratis folder met wandelkaart. Deze is ook te vinden bij alle VVV’s en vele recreatieve adressen in heel Noord-Holland.

Van de Hoornse Cultuurroute is een handige folder verschenen die verkrijgbaar is bij de VVV maar die u ook gratis mee kunt nemen bij alle deelnemende galeries en musea in de Hoornse binnenstad.

Vorig jaar is ook de Hoorn Kunst & Cultuur-app ontwikkeld waarin de cultuurroute is opgenomen. De app is gemaakt voor Apple en Android, in het Nederlands en Engels en gratis verkrijgbaar in de appstores.

Data in 2015:
– 4 januari
– 1 februari
– 1 maart
– 5 april
– 3 mei
– 7 juni
– 5 juli
– 2 augustus
– 6 september
– 4 oktober
– 1 november
– 6 december

Bron : http://hoornkunstencultuur.nl/

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: