Cultuur Entertainment Koggenland Nieuws 

Workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’ in De Brink Obdam

In september start in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink deworkshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’. Dezeworkshop bestaat uit vijf bijeenkomsten op maandagavond, van 19.30tot 21.30 uur. De workshop start op 30 september. De vervolgdatazijn: 7, 14 en 28 oktober en 4 november.

Soms lijkt het alsofwe op een zijspoor staan en alsof we niet vooruitkomen. Deze workshopgeeft je de mogelijkheid om jezelf weer te gaan voelen. Dat kan jerust en vrijheid geven om weer te leven en te handelen naar wie jijvan oorsprong bent.

Durf je te levenvanuit je eigen Authentieke kracht?

Heb je de moed omte leven, zoals je graag zou willen?

Weet je hoe je jeeigen geluksleven kunt leven?

Ben jenieuwsgierig en wil je je bewustzijn vergroten?

Deze workshop is hetbegin van een reis met jezelf. Je gaat op zoek naar wie jij vanoorsprong bent. Deze reis begint met het onderzoeken van je eigengrenzen op elk niveau. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituelegrens. Jouw ervaringen op lichamelijk niveau, je gedachten, jegevoelens zeggen iets over jou, omdat je alleen maar jezelf kuntervaren en niet iemand anders.

Naast hettheoretische gedeelte in deze workshop, zijn er ookoefeningen/visualisaties om te voelen waar we het over hebben en iser ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt informatie enhandvatten om bij je kracht te leren komen; de kracht die in eenieder van ons aanwezig is.

Spreekt deze workshop je aan en wil je graag deelnemen? Meld u dan aan via de website; www.debrinkobdam.nl en weet u verzekerd van uw plek! Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u zich wenden tot Carin Vagevuur; carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij; chantal.nooij@debrinkobdam.nl.

Sociaal-CultureelCentrum Obdam is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Image courtesy of Hanneke Tinor-Centi | Noordkop Actueel

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: