zondag, oktober 2, 2022
HomeGemeenteWethouder Koos Knijn in actie tegen kanker

Wethouder Koos Knijn in actie tegen kanker

Hij snoeide samen met medewerkers van de groenvoorziening een taxushaag van de gemeente en deponeerde het eenjarig taxussnoeisel in de speciaal daarvoor bestemde bakken bij het gemeentehuis.

Wethouder Koos Knijn in actie.

Ik vind het heel mooi dat je met zoiets simpels kan bijdragen aan zo’n goed doel. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen mee willen doen en dat we op deze manier iemand kunnen helpen in zijn of haar strijd tegen kanker. Bijkomend voordeel: je haag is ook weer gesnoeid!”

Help ook mee!

Steun samen met gemeente Koggenland de strijd tegen kanker en lever tot maandag 31 augustus uw taxussnoeisel in bij een inzamellocatie in de gemeente. Met de actie ‘Vergroot de Hoop en verklein de kanker’ zamelen we zoveel mogelijk eenjarig taxussnoeisel in, een basisgrondstof voor chemotherapie. Eén kubieke meter taxussnoeisel is goed voor één chemotherapie. De opbrengst voor het opgehaalde taxussnoeisel doneren we vervolgens weer aan KWF Kankerbestrijding.

U kunt uw taxussnoeisel tot maandag 31 augustus achterlaten in inzamelcontainers op de volgende locaties:

  • Plein voorzijde gemeentehuis Koggenland (Middenhof 2 in De Goorn)

  • Afvalbrengstation HVC (Kwelder 10 in Obdam)

De bakken voor het gemeentehuis zijn vrij toegankelijk. De bakken op het afvalbrengstation zijn toegankelijk van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:15 uur en zaterdag van 08:00 tot 14:30 uur.

Meer informatie

Lees voor meer informatie ons eerdere artikel Steun met taxussnoeisel de strijd tegen kanker! of kijk op www.vergrootdehoop.nl.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: