zondag, november 27, 2022
HomeNieuwsWereldwinkel weggeconcurreerd

Wereldwinkel weggeconcurreerd

Koggenland – Na 25 jaar is de voedingsbodem voor de wereldwinkel De Goorn, gevestigd aan de Dwingel 3a (naast de bibliotheek) verdwenen.

Zaterdag 17 oktober 2015 zal de laatste dag zijn, dat de winkel open is.

wereldwinkel de goornNadat de Stichting Wereldwinkel De Goorn een kleine 25 jaar in de gemeenschap van Koggenland in diverse vormen actief is geweest heeft het bestuur van Wereldwinkel De Goorn de beslissing genomen om de deuren te sluiten. De laatste 12,5 jaar was de Wereldwinkel gevestigd in een winkelpand aan de Dwingel.

Het bestuur van Wereldwinkel De Goorn is tot het besluit gekomen, doordat Fair Trade artikelen nu ook in diverse supermarkten worden aangeboden tegen lagere prijzen en niet alleen meer via de Wereldwinkels. Daardoor zijn nu de omzetten in Wereldwinkel De Goorn de afgelopen paar jaar te fors teruggelopen.

Met pijn in het hart is dit besluit genomen, de huidige vrijwilligers van de Wereldwinkel De Goorn zijn van dit besluit reeds op de hoogte gesteld en begrijpen de beslissing van het bestuur. Sommigen zijn al een kleine 23 jaar werkzaam in de Wereldwinkel en dreigt het zwarte gat.

De certificaten van Wereldwinkel De Goorn ad € 50,00 zijn tot 31 december 2019 inleverbaar bij de penningmeester J. Laan Overdorpstraat 68 1648 KH De Goorn.

Voor Wereldwinkel artikelen kunnen klanten nog tot en met 17 oktober 2015 bij Wereldwinkel De Goorn terecht. Een opheffingsuitverkoop zal vanaf 7 september a.s. er voor zorgen, dat er nog mooie koopjes en kado’s te zullen zijn inkopen voor de komende feestdagen en voor zeer aantrekkelijke prijzen.

De netto opbrengst van de verkopen zullen wij aan goede doelen besteden.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: