Nieuws Texel 

Welkom op Texel, veilig en gezellig

Nieuwe campagne voor toeristen op Texel

Samen met de VVV, het Texelse Ondernemers Platform en TESO lanceert de gemeente Texel een nieuwe campagne: ‘Welkom op Texel, veilig en gezellig’. Het doel: toeristen welkom heten op ons eiland, maar hen ook wijzen op de verantwoordelijkheid zich te houden aan de coronamaatregelen.

De campagne bestaat uit vijf filmpjes waarin verschillende Texelaars  in beeld komen zoals burgemeester Michiel Uitdehaag, (horeca)ondernemers en werknemers. Erik Rossing, Schipper van de TX44 vertelt in een van de filmpjes: “De Texelse ondernemers hebben er alles aan gedaan om het hier zo veilig mogelijk voor u te maken. U bent van harte welkom.” Naast Texelaars vertelt een aantal toeristen en bezoekers over hun ervaring met de coronamaatregelen en veiligheid op Texel. De filmpjes zijn Duits ondertiteld en worden de komende tijd vertoond via social media en in CinemaTexel. Bekijk het eerste filmpje op Facebook en op Instagram.

Overige communicatiemiddelen

Na het stille voorjaar weet een groot aantal toeristen Texel weer te vinden. Dat is goed nieuws voor de economie en horeca van Texel. Over het algemeen houden gasten zich aan de coronamaatregelen, maar het is ook goed merkbaar dat sommige mensen wat makkelijker worden. De filmpjes zijn onderdeel van een serie communicatiemiddelen om mensen te blijven wijzen op het belang van de 1,5 meter afstand en de overige coronamaatregelen om een eventuele terugval of lockdown te voorkomen

Image courtesy of Gemeente Texel

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: