Vooruitgang van de MensheidColumns Nieuws 

Vooruitgang van de Mensheid spreekt boekdelen

Deze middag werd een sterk staaltje bekendgemaakt over de Vooruitgang van de mensheid. Het is moeilijk om te geloven , maar lees maar zelf om je te overtuigen.

Russen beschikken al 1000 over een koper-netwerk

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden. De ouderdom werd geschat op ongeveer 1000 jaar. De Russen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders al 1000 jaar geleden beschikten over een koper-netwerk.

Amerikanen beschikken al 2000 over zeer geavanceerd digitaal glasvezelnetwerk

Om niet achter te blijven gingen ook Amerikaanse wetenschappers de bodem afgraven. Het resultaat was dat ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. De Amerikaanse werkgroep schatte de ouderdom van deze vezels op 2000 jaar. De Amerikaanse wetenschappers kwamen tot de conclusie dat hun voorouders al 2000 jaar geleden beschikten over een zeer geavanceerd digitaal glasvezelnetwerk. Hun trots kwam vooral voort uit het feit dat deze bevinding 1000 jaar voorliep op de ontdekkingen van de Russen.

Belgen beschikken al 5000 jaar over een draadloos netwerk

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 500 meter, hebben onze wetenschappers helemaal niets gevonden. De Belgen concludeerden hieruit dat zo’n 5000 jaar geleden de oude Belgen reeds in het bezit waren van en draadloos netwerk.

Waarvan acte!

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: