zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsVoorlichtingsbijeenkomst over artrose in MCA

Voorlichtingsbijeenkomst over artrose in MCA

De orthopedisch chirurgen van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden een voorlichtingsavond over artrose.

De bijeenkomst is op woensdag 2 september en vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in de Pieter van Foreestzaal van MCA, ingang Metiusgracht. De zaal is vanaf 18.30 uur open en de toegang is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Programma

artrose (plastgidru)Artrose betekent slijtage van gewrichten. Veel mensen krijgen in de loop van hun leven er mee te maken. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst vertellen de orthopedisch chirurgen over alle aspecten van artrose: wat is artrose, wat is de oorzaak van artrose en welke klachten ontstaan er. Verder komt de behandeling van artrose, zoals fysiotherapie en het plaatsen van een nieuwe heup en knie, deze bijeenkomst uitgebreid aan de orde. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van de patiëntenvoorlichting MCA, telefoon 072 – 548 35 00 of patiëntenvoorlichting@mca.nl

Voorlichtingsavond orthopedie: succes 

De voorlichtingsavond over artrose is eind juni ook gehouden. De belangstelling voor deze bijeenkomst was overweldigend. Vanwege dit succes en de vele vragen die tijdens deze voorlichtingsavond zijn gesteld, gaan de orthopeden van het orthopedisch centrum MCA en het Gemini de voorlichtingsavonden verder uitbreiden.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: