zondag, oktober 2, 2022
HomeKerkenVerwendag La Donna Schagen succes

Verwendag La Donna Schagen succes

Diverse ondernemers in Noord-Hollands 650 jaar oude stad in het noorden hadden hun medewerking door sponsoring gegeven om de Verwendag voor vrouwen met kanker afgelopen weekend tot een succes te maken.

bonbonsladonna

Schagen Naast de hartige hapjes van Habib Markt en Strandrestaurant  Woest waren er ook zoete lekkernijen van de bakkers Slijkerman, De Backerij en de Notenboer in Schagen.

Twee van de deelneemsters gingen daarbij stralend naar huis met een bon van De Koeienhemel en een bloem van Ligthart Bloemisten.

Powershootcoach Gerda VenemaDe Schager ondernemers hadden ook veel leuke cadeautjes ter beschikking gesteld voor een tombola. Deelneemster Esther won een sessie van Powershootcoach Gerda Venema.

De inwendige mens werd keurig verzorgd op initiatief van Lenneke en haar broer Thijs van Strandrestaurant Woest door een waarlijk koude lunch buffet met hapjes als zal, tonijn, carpaccio, ham, broodjes en nog veel meer.

Een Woord van Wijsheid van Tom Baaij geeft het organisatiecomite elk jaar opnieuw gastvrij onderdak. Ook voor volgend jaar hebben zij zich alweer aangeboden. 0ok mocht het organisatiecomite zoveel sapjes, koffie en thee uit de winkel halen als nodig was.

hapjes verwendagDe bon en tulpen van Tulpenland gingen naar de deelneemsters Lenneke en Sophia.

De Bloembollenboemel van Vloeiend Zijpe en Fluwels Tulpenland hadden hun fooienpot aan de La Donna Verwendag geschonken. Het organisatiecomite hebben daar 2 kadobonnen van Simpl Accessoires Schagen voor gekocht voor de tombola.

Esther Aalderink Voetreflexbehandelingen massages La Donna Dag SchagenVoetreflexspecialiste Esther Aalderink gaf samen met Wilma Koolen en Lenneke van Bleisem ook gratis behandelingen aan de deelnemende dames.

Nagelstyliste Simone Tokkie gaf behandelingen en verschillende dames gingen daardoor met als nieuw gelakte nagels naar huis.

nagelstylisteNoel Florie, Els Dekker en Mirelle Swart zorgden voor gezichtsbehandelingen. Waarna Anneke van der Kruit ervoor zorgde dat de deelneemsters ook met mooi opgemaakte ogen naar huis gingen.

Het leidde dit weekend in Schagen tot een geslaagde verwendag voor vrouwen met kanker.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: