woensdag, mei 18, 2022
HomeKoggenlandVermist Pools viertal mogelijk bij Obdam te water geraakt

Vermist Pools viertal mogelijk bij Obdam te water geraakt

Aan de Berkmeerdijk in Obdam is een auto te water geraakt. Hierbij zijn vier mensen om het leven gekomen. Over de ware toedracht is nog onduidelijkheid.

Vanmiddag rond het middaguur is de te water geraakte auto door een voorbijganger ontdekt en gemeld bij de politie. Twee duikteams van de brandweer hebben ter plaatse de onheilsplek onderzocht. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Vermist

Uit meerdere bronnen is gebleken dat de dodelijke slachtoffers vier Polen zijn die sinds vrijdagavond laat worden vermist. Zij zouden tot omstreeks 23 uur hebben gewerkt bij een bedrijf in Obdam en daarna met de auto richting een pension bij een camping in Zijdewind zijn gereden.

Daar zouden ze nooit zijn aangekomen. Aannemelijk is dat  de vier in slecht weer van de weg zijn geraakt en in het water zijn beland.

Identiteit niet vastgesteld

De identiteit van de vier dodelijke slachtoffers die vandaag in het water langs de Berkmeerdijk zijn gevonden, is nog niet vastgesteld. Daarom kan de politie de identiteit van het omgekomen viertal (nog) niet bevestigen.

Image courtesy of Theo Annes
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: