woensdag, augustus 17, 2022
HomeNieuwsThe Lasses treden op in het kerkje van Oudendijk

The Lasses treden op in het kerkje van Oudendijk

Liedjes van heimwee en verloren liefdes, twee gitaren, één viool, drie bijzondere stemmen en stampende voeten; zondagmiddag 18 oktober geven The Lasses en Kathryn Claire voor de tweede keer een concert in de kerk aan de Dorpsweg van Oudendijk.    

Ze ontmoetten elkaar nu twee jaar geleden en al meteen bij het eerste samenspel vlogen de vonken eraf. Reden genoeg voor The Lasses Sophie ter Schure (uit Spierdijk) en Margot Limburg (uit Overijssel) om het avontuur aan te gaan met violiste Kathryn Claire uit Portland (VS). The Lasses zijn terug van hun toernee door Amerika, Kathryn reist met haar rake vioolspel over de hele wereld en maakt voor dit speciale concert even een stop in Nederland.

Sophie, Margot en Kathryn zingen met hart en ziel oude liedjes uit Ierland, Schotland en Amerika en omdat de akoestiek in het prachtige Oudendijkse kerkje zo goed is, spelen ze zonder muziekinstallatie. De aanwezigen kunnen op die manier genieten van de pure klanken en luisteren naar muziek zoals muziek is bedoeld. Vorig jaar zat het kerkje stampvol. Wie van dit bijzondere optreden getuige wil zijn, moet snel reserveren.

Het concert op zondag 18 oktober begint om 15.00 uur, de kerk gaat open om 14.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €8, aan de deur €10, inclusief een kopje thee of koffie in de pauze. Na afloop van het concert is de bar open.

Voor reserveringen:

ga naar www.kerkoudendijk.nl/kaarten-bestellen.html
of
stuur uw reservering naar 
Evenementen@kerkoudendijk.nl
of
bel naar: 0229-851241.

Wij bevestigen uw reservering per e-mail met daarbij het verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken op NL39RABO0159359198 t.n.v. Stichting Vrienden van de Kerk Oudendijk.

Luister alvast naar The Lasses en naar Kathryn Claire via:

thelasses.bandcamp.com https://www.youtube.com/watch?v=UtOYjE9k9ps

Archief : interview van Koggenland Nieuws met Sophie ter Schure.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: