maandag, oktober 3, 2022
HomeNieuwsSportpop Hoogwoud presenteert 'Fiets 'm erin'

Sportpop Hoogwoud presenteert ‘Fiets ‘m erin’

HOOGWOUD – De nieuwe organisatie Sportpop begint met ‘Fiets ‘m erin’, zaterdag 12 september vanaf 19.00 uur bij de vijver van sportcomplex Grasshoppers-Meteoor in Hoogwoud.

 

De spelregels van het evenement zijn als volgt: de deelnemers proberen, gezeten op een fiets, een wedstrijdtraject met een versmalling zo snel mogelijk af te leggen. Winnaar is de deelnemer die volgens de officiële tijdwaarneming het wedstrijdtraject het snelst aflegt. Voertuigen die tijdens het afleggen van het traject vóór het luiden van de bel omslaan of in het water belanden, worden van officiële eindklassering uitgesloten. De start van de officiële tijdwaarneming wordt aangegeven via een startsein en eindigt met het luiden van de finishbel. Wordt de bel niet geluid, dan wordt er geen tijd geklokt.

Deelname is op eigen risico (hiervoor moet worden getekend) en kost € 2,-. Deelnemers gebruiken hun eigen of een geleende fiets. Douchegelegenheid is aanwezig in het sportcomplex van Grasshoppers en Meteoor. Brandweer en EHBO zijn tijdens de activiteit continu aanwezig.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: