zondag, november 27, 2022
HomeGouwe OuweSoulzangeres Kovacs album van de week bij Marmusic

Soulzangeres Kovacs album van de week bij Marmusic

Ruim drie jaar naar het megasuccesvolle debuut Shades Of Black is de wolflady Sharon Kovacs terug met haar moeilijke tweede Cheap Smell.

Na het afronden van Rock City Institute, de documentairefilm Wolflady en het krijgen van de titel 3FM Serious Talent, ging het hard met het succes van de Baarlose, zowel binnen als buiten de Nedelandse grenzen.

De afgelopen jaren is Sharon erg druk aan het touren geweest in binnen- en buitenland, maar vond gelukkig tijd om in Londen een tweede plaat op te nemen, die zeker niet onder doet voor de eerste plaat.

Op Shades Of Black hoorden we veel donkere klanken doordrenkt van melancholie en emotie over de meer donkere zijden van het leven. Deze thematiek is wel iets wat bij de persoon Sharon Kovacs past, zo ook op deze tweede.

Cheap Smell klinkt op het eerste gehoor zeker wat lichtvoetiger en wellicht zelfs vrolijk. Luisteren naar de teksten en de diepere lagen onthullen zich rijkelijk. Naar eigen zeggen heeft dit album veel bijgedragen aan Sharon’s geluk en zelfvertrouwen.

De drie singles Cheap Smell, Black Spider en It’s The Weekend hebben er uiteraard voor gezorgd dat de verwachtingen voor het album hoog gespannen zijn. Die verwachtingen worden ruimschoots waar gemaakt.

Kovacs levert hier een hele degelijk soulplaat af, waarmee de deur naar internationaal succes niet op een kier, maar juist wijd open staat.

Fans van Amy Winehouse, Macy Gray en Erykah Badu zullen massaal voor deze dame gaan vallen!

Mystream Marmusic

Koop bij bol.com

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: