vrijdag, december 2, 2022
HomeNieuwsRK EDO Avenhorn kampioen

RK EDO Avenhorn kampioen

Voorzitter Klaver is bang voor het ergste :

Ik vrees dat er een aantal spelers gaan vertrekken. Maar wat kunnen wij doen als club? Ze iedere thuis wedstrijd de eerste 100 drankjes van de club geven? Als iedereen hierdoor blijft, teken ik daarvoor!”

Vanuit Manchester wordt er openlijk geflirt met Stefan de Vries.

“United is een wereldploeg. De concurrentie is daar onwijs groot maar ik wil iedere week spelen, anders kan ik net zo goed gaan fietsen.”


Na twee seizoenen kampioen, galmt de naam Jeroen Groot door de Allianz Arena.
Bij een eventueel vertrek van Pep Guardiola naar City, is Jeroen Groot bij de Zuid-Duitsers de nummer 1 om zijn goede vriend op te volgen. De kans dat hij zijn aanvoerder mee gaat nemen, is honderd procent.

Joris Bol sluit een vertrek naar Bayern zeker niet uit.


´De Bundesliga is een mooie competitie, het lijkt mij weer leuk om met Arjen te voetballen. Onze tijd in Madrid was fantastisch”, aldus Bol.

De speler die zeker bij EDO blijft, is routineer Jimmy Kunst.

´´Ik hoop hier nog lekker te kunnen ballen en ooit mijn trainersloopbaan te kunnen starten.´´


Joost Vlaar wordt bij het vertrek van Groot gezien om diens positie van hoofdcoach te gaan invullen.

´´Ik heb in de jaren naast Jeroen, veel van hem kunnen leren. Met name het tactische aspect en de computeranalyse. Ik ben er klaar voor.´´


Patrick van de Weerd had een niet al te best seizoen, maar kijkt met opgeheven neus terug en vooruit.

´´Ik heb wel eens een beter seizoen gehad, maar de mindere wedstrijden van mij geef ik toch een 7. Dit omdat de fouten die ik maakte niet aan mezelf, maar door de bal, het veld, de scheidsrechters, of aan mijn medespelers lag. Zo kritisch moet ik wel zijn. Maar ik haal volgend seizoen zeker mijn niveau van mijn tijd bij Cardiff City in.´´

De speler die ook zeker blijft is Fren Vlaar.

´´Ik ga al heel wat jaren mee in de voetbalwereld en ik ben trots op mijn lijst van clubs. Zoals, RKEDO, Ajax, Tottenham, Barcelona en drie jaar geleden weer terug bij RKEDO gekomen met maar een doel, kampioen worden! Dat het dan lukt om twee keer kampioen te worden, dat is fantastisch.´´


Zijn doel van volgend jaar is meedraaien in de top drie en vader worden.
Op de interesse van Redbull Salsburg heeft Vlaar maar 1 antwoord..

´´ Dat ik aandelen heb van Redbull, wilt niet zeggen dat ik daar ga voetballen.´´


De spelers met een blessure zullen deze zomer alle tijd gebruiken om sterker en fitter terug te komen.
Roy pronk..

´´ Mijn lies herstelt langzaam, maar mijn vriend Ross masseert hem om de dag.´´


Jeffrey Ypma is vrij duidelijk..

´´ volgend jaar weer kampioen worden, voor minder wil ik niet gaan. Er zullen spelers gaan, maar ik vraag mij af of ze dit wel moeten doen. Ik ben ook op jonge leeftijd naar Barcelona gegaan, maar ik had heel veel geluk dat ik de schandknaap van Xavi en Andreas was.´´


Het belooft een spannende zomer te worden rond EDO3, we houden het nauwlettend in de gaten

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: