donderdag, december 1, 2022
HomeGemeenteprogramma WESTFRIESE waterweken koggenland

programma WESTFRIESE waterweken koggenland

Naast de Duatlon is er markt en muziek, kunt u dineren in VOC-stijl en er is een afterparty met vuurwerk. Sportief, Gezellig, Muziek, Culinair! Voor iedereen de hele dag vermaak en de toegang is gratis.

Westfriese Waterweken Koggenland - logoRecreatieve Duatlon – 9:30 uur

Doe mee met de Duatlon of moedig de atleten aan. Er is een groot terras waar u onder het het genot van een drankje kunt kijken naar dit sportieve spektakel. Meer informatie of inschrijven via www.triatlonkoggenland.nl.

Markt en muziek – 12:00 uur

Kom naar de kofferbakmarkt rondom de plas. Struinen tussen alle spulletjes, iets lekkers halen bij een kraampje of even genieten op het terras. In de grote tent speelt de band Liever LIVE. De kinderen vermaken zich met leuke kinderspelen, een springkussen of kleine kermisattracties zoals een zweefmolen, touwtje trekken en ballen gooien.

Dineren in VOC-stijl – 17:00 uur

Proef een heerlijk diner op verschillende locaties bij De Gouden Karper in Ursem, Brasserie de Grost in Avenhorn of restaurant PROEF bij de Ursemmerplas. Genieten voor € 22,50 per persoon. Bekijk de menu’s op de websites van de restaurants.

Muziek, vuurwerk en afterparty – 19:00 uur

Dans mee op de muziek van de band Jukebox om 19:00 uur in de grote tent en bekijk de prachtige vuurwerkshow om 22:00 uur. Als afsluiter is er een spetterende afterparty. Mis het niet!

Meer informatie

U kunt parkeren bij de Ursemmerplas of op het terrein van RKEDO, maar kom bij voorkeur op de fiets. Ga voor meer informatie naar www.waterweken.nl

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: