woensdag, mei 18, 2022
HomeNieuwsPrachtige folkmuziek in De Brink op 13 januari a.s.!

Prachtige folkmuziek in De Brink op 13 januari a.s.!

Op 13 januari 2019 om 15.30 uur komen The Lasses een sfeervol optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.debrinkobdam.nl. Wees er snel bij!

Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. Hun prachtige samenzang vullen de gevoelige alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie elkaar wordt alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica. Hun repertoire bestaat uit liedjes uit de Engelstalige folk traditie, aangevuld met intiem eigen werk.

The Lasses zijn regelmatig te zien op Nederlandse folkpodia. Ze voelen zich evenzeer thuis bij een intiem concert als op een festivalpodium. Overigens gaan The Lasses ook met regelmaat over de landsgrenzen. Zo maken ze ieder voorjaar een tournee door de Verenigde Staten, speelden ze op uitnodiging van de beroemde Ierse singer-songwriter Luka Bloom in Ierland en traden ze vorig jaar zelfs op in Japan. Het duo bracht inmiddels een tweetal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.

Image courtesy of Redactie Noordkop Actueel | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: