woensdag, augustus 17, 2022
HomeNieuwsPopweekend Schagen naar recordhoogte

Popweekend Schagen naar recordhoogte

SCHAGEN – Popweekend kan mede door de weersomstandigheden, de mix van regionale en landelijk bekende acts en een hoog reüniegehalte terugblikken op het perfect plaatje met ongeveer 25.000 bezoekers.

,,We hebben een paar jaar moeten wachten op een Popweekend met veel zon. Dit heeft alle verwachtingen overtroffen’’, stelt voorzitter Piet Hein de Boer van Stichting Evenementen Schagen (SES).

Zoals altijd is Popweekend vooral een feest der herkenning. Om met vrienden en bekenden af te spreken of om elkaar spontaan tegen het lijf te lopen.

Traditiegetrouw waren er vrijdag al optredens in de diverse cafés. Dit onder de noemer van Binnenpop.

Complimenten

Voorzitter De Boer, die zich voortbeweegt in een rolstoel, kon op de zaterdagavond de kant van ’t Noord niet eens meer bereiken door de drukte op de Markt.

,,De sfeer was op en top. Natuurlijk wel eens een akkefietje, maar dat hou je’’, zegt hij. ,,Een vrouw uit Gorinchem kwam nog naar me toe om me te complimenteren. Ze zei het zo bijzonder te vinden dat je als vrouw zijnde, ondanks de enorme drukte, eigenlijk nooit wordt lastig gevallen door vervelende bezoekers. Dat is ook wat waard.’’

En zo is het. Schagen mazzelde met het weer, zag prima acts voorbij komen en trof veel bekende gezichten. Dit weekend maakte de stad promotie voor zichzelf; als een plek waar het gezelligheid troef is.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: