zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsParkeren Jaarmarkt & Kortebaandraverij Wognum

Parkeren Jaarmarkt & Kortebaandraverij Wognum

Wognum – Tijdens de jaarmarkt op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, en de Kortebaandraverij op vrijdag 15 mei is een deel van de straten in Wognum afgesloten voor parkeren.

Tijdens de jaarmarkt op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, en de Kortebaandraverij op vrijdag 15 mei is een deel van de straten in Wognum afgesloten voor parkeren.

Hier geldt dan een parkeerverbod en foutparkeerders worden beboet. Het is op deze dagen mogelijk om op het terrein rond het gemeentehuis te parkeren.

Parkeerverbod

Tijdens de jaarmarkt geldt een parkeerverbod in de Kerkstraat tussen Lange Regel en Korte Regel/Sportlaan op donderdag 14 mei, van 8 uur ‘s ochtends tot 19 uur ‘s avonds. Tijdens de kortbaandraverij  geldt een parkeerverbod op vrijdag 15 mei 8 uur ‘s ochtends tot 20 uur ‘s avonds in de Kerkstraat, Jan Schagenlaan, Lindenlaan, en de Burg. Commandeurlaan.

Meer weten?

Alle details over het parkeren & de afsluitingen vindt u hier voor de Jaarmarkt en deKortebaandraverij.

Parkeren bij gemeentehuis

Het is mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein rond het gemeentehuis tijdens de jaarmarkt en de kortebaandraverij in Wognum. Het parkeerterrein bij het gemeentehuis is geopend op:

  • donderdag 14 mei van 10.00 uur tot 17.30 uur (jaarmarkt)
  • vrijdag 15 mei van 13.30 uur tot 19.00 uur (kortebaandraverij)

Let op! Het parkeerterrein wordt om 21 uur ‘s avonds afgesloten.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: