Overzicht regionale Startpagina´s

Tegen aantrekkellijk tarief kan Koggenland Nieuws een combi aanbieden via andere lokale nieuwssites bij ons in de buurt. Vraag ook hiervoor om meer informatie via Koggenland@nieuws.nl Naast Koggenland.nieuws.nl zijn er ook diverse regionale startpagina´s die allemaal de Kop van Noord-Holland omhelzen. De twee belangrijksten staan hieronder.

Gemeente Koggenland.startpagina.nl
Dit is de digitale gemeentekrant van Koggenland in de streek Westfriesland gelegen in Noord-Holland tussen de steden Hoorn, Opmeer en Alkmaar in. Voor de inwoners staan er ook handige links op.

Obdam.startpagina.nl
Dit is de digitale dorpskrant van het  dorp Obdam in de streek Westfriesland geleen in Noord-Holland tussen de steden Hoorn, Opmeer en Alkmaar in. Deze zoekpagina bevat alles wat te maken heeft met Obdam. O.a. staat hier informatie op van de St. Victorparochie en activiteiten van het dorpshuis De Brink.

Verder zijn er in de omgeving van Koggenland nog meer interessante startpagina´s te vinden. Deze staan hieronder.

Westfriesland-Oost.startpagina.nl
Westfriesland is een regio in het noorden van Noord-Holland, begrensd door de Westfriese Omringdijk. Deze startpagina omvat het gedeelte van Westfriesland ten oosten van de Rijksweg A7 tot aan het IJsselmeer.

Westfriesland-West.startpagina.nl
Westfriesland is een regio in het noorden van Noord-Holland, begrensd door de Westfriese Omringdijk. Een gedeelte van de gemeente Alkmaar valt binnen de Westfriese Omringdrijk.  De binnenstad van Alkmaar behoort niet tot West-Friesland, maar wordt wel meegerekend. Deze startpagina omvat het gedeelte ten westen van de Rijksweg A7 tot aan de Westfriese Omringdijk.

Westfriese Bewoners
Westfriesland Bewoners = voor onderlinge contacten tussen de bewoners. Dit is de Bewonersbijlage van Westfriesland-Oost en West. Hiermee bieden wij voor alle inwoners van Westfriesland een sociaal bewonersforum. Het is ook mogelijk om middels dit medium onderling goederen te ruilen. Ook kunnen bedrijven die vacatures hebben hier in contact komen met potentiele kanshebbers en vice versa!

Westfriese Sport
Westfriesland Sport = de digitale sportkrant voor Westfriesland. Dit is de Sportkrant voor Westfriesland. Kijk voor alle sportuitslagen in Westfriesland op deze website!

Schagen.startpagina.nl (0224)
Dit is de digitale stadsomroeper van de bruisende stad Schagen in de streek Westfriesland gelegen in de Kop van Noord-Holland. Deze pagina bevat alles wat te maken heeft met Schagen. Voor de inwoners staan er ook handige links op. Het zijn links naar Schager bedrijven, verenigingen en andere instellingen.

0224.startpagina.nl (Haze- & Zijpepolder)
Haze- & Zijpepolder (0224)=onderdeel van gemeente Schagen. Zijpe- en Hazepolder in 1597 definitief ingepolderd, daarvoor paar eeuwen lang een stroomgat, genaamd de Sìpe. Deze website beoogt alle informatie hierover bij elkaar te brengen.

0224-bedrijven.startpagina.nl
Bedrijvenpagina voor Schagen en omgeving. Westfriesland heeft een eigen bedrijvenpagina, waarop contacten worden gelegd met en tussen de bedrijven.

0224-recreatie.startpagina.nl
Recreatiepagina voor Schagen en omgeving. Het hele jaar door op zoek naar recreatie-mogelijkheden in Schagen e.o.? Raadpleeg dan deze website!

Waarland (0224)
Waarland = Truthland and Whereland – Groene oase in Westfriesland. Deze website geeft toeristische informatie over de groene oase in de gemeente Schagen in Westfriesland.

Gemeente Heerhugowaard.startpagina.nl
Gemeente Heerhugowaard – Jonge innovatieve gemeente in Westfriesland. Dit is de digitale gemeentekrant van de gemeente Heerhugowaard, een jonge dynamische en innovatieve gemeente in het midden van Noord-Holland

Gemeente Langedijk.startpagina.nl
Gemeente Langedijk – Meer dan de Broeker Veiling. Dit is de startpagina voor de gemeente Langedijk, een gemoedelijke werk- en woongemeenschap in Westfriesland.

0227.startpagina.nl (Hollands Kroon)
Hollands Kroon – Innoverende gemeente in de Kop van Noord-Holland. Alles over gemeente Hollands Kroon in de Kop van Noord-Holland. Fusiegemeente van Wieringermeer, Anna Palowna,Niedorp,Wieringen.

0227-bedrijven.startpagina.nl
Bedrijvenpagina voor de Noordkop en omgeving. Hollands Kroon ondernemende en innovatieve gemeente in de Kop van Noord-Holland. Microsoft start hier zijn Europese Hoofdvestiging.

0227-recreatie.startpagina.nl
Hollands Kroon – Recreatie in de Noordkop. Het hele jaar door op zoek naar recreatie-mogelijkheden in Hollands Kroon in de Kop van Noord-Holland? Raadpleeg dan deze website!