maandag, oktober 3, 2022
Home112Opstootje op de Snijdershof in Obdam

Opstootje op de Snijdershof in Obdam

Op de avond van de verkiezingen ontstond er tumult op de Snijdershof in Obdam. Was reden voor eigenrechteren door zoon slachtoffer.

Al een weeklang werden bewoners van een van de huizen onophoudelijk getreiterd door oprgroeiende jeugd in Obdam.Bewoner meldde onze correspondent ter plekke:¨Regelmatig bonkten ze op de ruiten van onze woning. Ik reageerde daar natuurlijk op mijn eigen wijze op.Een van de jongens liet ook regelmatig zelfs zijn broek zakken.¨

Onze buren werden al eerder door hun getreiterd, nu waren wij kennelijk aan de beurt. Alsof die jongelui niks beters te doen hebben.¨Belletje trekken moet toch kunnen?¨ Echt asociaal gedrag van hun. Dit was op woensdagavond aanleiding voor een dochter en zoon van het slachtoffer om zelf te gaan posten bij de woning van hun ouders.Totdat de jongelui weer verschenen. Wat volgde was een handgemeen tussen de zoon van het slachtoffer en een van de kwajongens.

Wijkagent gebeld, had juist op dat moment een cursusavond. Politie verscheen vanuit Heerhugowaard en heeft met beide partijen gesproken voor een procesverbaal.Een van de jongens was dermate zwaar geraakt door een vuistslag op zijn kin dat er een ambulance bij gehaald moest worden.Partijen worden nog verder gehoord voor een getuigenverslag. Dochter zou vannacht bij haar ouders blijven.

20150318 Snijdershof Obdam2,

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: