vrijdag, december 2, 2022
HomeNieuwsMysterie in Spanbroek : wie o wie?

Mysterie in Spanbroek : wie o wie?

SPANBROEK Toen de opnames van Boer Zoekt Vrouw nog bezig waren, kwam de geruchtenmolen al op gang. Bij boer Theo werden toen al gauw een filmploeg en een aantal vrouwen op zijn erf gespot.

Dat zou betekenen dat boer Theo een van de vijf boeren is die centraal stonden in het programma. Nu de uitzendingen al begonnen zijn, komt het hele dorp bij elkaar in het plaatselijke cafe en doen al verhalen de ronde. Buren en familieleden houden de lippen nog stijf op elkaar, maar wie tussen de regels doorleest ziet hier en daar toch kleine hints.

In de meest recente uitzending zat het de arme Boer Theo uit Spanbroek niet mee in Boer Zoekt Vrouw. Deelneemster Ria voelde ‘niet wat ze wil voelen’ voor de boer en besloot in de uitzending van zondag haar biezen te pakken. Al eerder hielden twee vrouwen de eer aan zichzelf. Er is nu nog slechts een vrouw over: Nancy.

Het was een groot tranendal op de boerderij in Spanbroek nadat Ria in een onderonsje duidelijk maakte dat ze niet het juiste gevoel had. Boer Theo slikte zijn emoties als een nuchtere West-Fries in, maar Ria en ook Nancy hadden het er moeilijk mee. ‘Je bent  zo lief, maar te lief’, aldus Ria.

Later meer hierover in dit nieuwsmedium…

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: