zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsMegcos Mobile Phone en Car Alarm

Megcos Mobile Phone en Car Alarm

Het risico bestaat dat de meegeleverde batterijen in de producten gaan lekken, waardoor gevaarlijke chemicaliën vrij kunnen komen. Daarnaast is het geluidsniveau van het speelgoed te hoog, waardoor bij langdurige blootstelling hieraan een beschadiging van het gehoor kan optreden.

Op de veelkleurige kunststof producten en de verpakking staat de merknaam Megcos. De Mobile Phone heeft een foto frame. Het Car Alarm heeft de vorm van een auto, waaraan een hanger met sleutels is bevestigd.

Op de telefoon en de auto zitten toetsen die zorgen voor diverse licht-en geluidseffecten wanneer deze worden ingedrukt.

Het betreffende babyspeelgoed is vanaf 2 juni 2015 voor € 2.99 verkocht in de Trekpleister-winkels. Op de verpakking staat de EAN-code: 98266012967 (Mobile Phone) of 98266012974 (Car Alarm).

Als u in het bezit bent van één van deze producten, verzoeken wij u deze artikelen buiten bereik van kinderen te houden en deze terug te brengen naar één van de Trekpleister-winkels.

Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211.

De leverancier Singleton Trading LTD, 31 Sackville Street, Manchester, UK stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: