donderdag, mei 19, 2022
HomeHoornLockup Pisa levert 21.600 euro op bij 10-jarig bestaan

Lockup Pisa levert 21.600 euro op bij 10-jarig bestaan

Lockup levert Pisa 21.600 euro op bij 10-jarig bestaan. Op Wereldkankerdag hebben 6 managers en bestuurders uit West-Friesland zich op laten sluiten in Inloophuis Pisa in Hoorn. Pisa is een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Meer evenementen luisteren verjaardag Aanloophuis Pisa dit jaar op

Dit jaar bestaat Inloophuis Pisa 10 jaar en dat is nu de reden voor een aantal grotere evenementen. De lockup is de eerste in de rij en betreft een ferme knipoog naar het jaarlijkse Glazen Huis van 3FM.

De groep Westfriese managers en bestuurders Ad Geerdink (Westfriese Museum, Hoorn), Hannie van Lent (Startwijzer), Hans Huibers (directielid van de NV Huisvuilcentrale N-H HVC-groep, Alkmaar), JanWillem Breukink (directeur Incotec), Marjolein Dolle (directeur Werksaam Westfriesland) en Henry Meijdam (Algemeen Directeur bij Inter Provinciaal Overleg) hebben hun overtuigingskracht, charme en netwerk ingezet om geld in te zamelen voor het goede doel.

Om half twee lieten zij zich vrijwillig opsluiten in het Aanloophuis Pisa. Elk uur kwamen ze even naar ¨buiten¨ voor een pauze.

Gemeente Hoorn schenkt 500 Euro aan Inloophuis Pisa

Even na half zes maakte het Inloophuis Pisa het bij elkaar verzamelde bedrag in aanwezigheid van wethouder Marjon van der Ven (VVD, Gezondheid) bekend, De wethouder bood aldus namens het College van B&W van Hoorn nog een cheque t.w.v. 500 euro aan.

Het totaalbedrag was niet verwacht door het bestuur van het Inloophuis en was blij verrast met de uitslag. Het Aanloophuis Pisa draait namelijk helemaal op vrijwilligers en het geld komt daardoor volledig op de bedoelde plek terecht, bij mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Wilt u ook vrijwilliger worden bij Inloophuis Pisa? Schroom niet om ook dan contact op te nemen. Zie hiervoor ook de Pisapagina op ons medium via deze link.

Wethouder Marjon van der Ven overhandigt cheque aan Pisa-voorzitter Karin Zeeman.
Marjon van der Ven overhandigde de cheque aan voorzitter Karin Zeeman van Pisa.
Images courtesy of Frisia Media and admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: