woensdag, augustus 17, 2022
HomeNieuwsLandbouwshow Opmeer 2015

Landbouwshow Opmeer 2015

Opmeer – Maandag 3 augustus is het weer zover. Dan organiseert onze buurgemeente Opmeer weer de106e Landbouwshow.

Ditmaal weer met vele spectaculaire onderdelen. O.a. een motorrijder die het opneemt tegen een renpaad. Wie is dan sneller?

De eerste maandag van augustus is een begrip in West-Friesland, het is een dagje uit voor de hele familie. Een dag waarop verschillende dieren van hun mooiste kant worden geshowd. Een dag waarin de liefde voor het dier centraal staat, maar ook een dag met spectaculaire shows en veel vertier voor kinderen.

Van 8.30 uur tot 17.00 is er op het evenemententerrein van Opmeer van alles te beleven. Ook dit jaar worden er weer diverse keuringen gehouden, de mooiste koeien, kalfjes, schapen en geiten strijden om het kampioenschap van Opmeer. Er worden heel veel verschillende rassen geshowd, van Texelse schapen tot dwerggeiten, van vleesvee tot de Hampshire Downs schapen. Voor het bestuur is het ieder jaar weer een uitdaging om de spectaculaire shows binnen de poorten te krijgen. Gelukkig worden we gesteund door onze sponsoren, met als hoofdsponsor de Rabobank.

Op de beurs staan veel bedrijven en organisaties die verbonden zijn aan de agrarische sector en paardenhouderij. Hier kunt u alles te weten komen over de producten die zij leveren kortom: OPMEER, Proef, bekijk en beleef het platteland van dichtbij!

 

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: