maandag, oktober 3, 2022
HomeNieuwsKoninklijke onderscheiding voor Hiske de Graaff – van der Ploeg

Koninklijke onderscheiding voor Hiske de Graaff – van der Ploeg

Zaterdag 9 april om 17.30 uur reikte burgemeester Marjan van Kampen – Nouwen een Koninklijke onderscheiding uit aan Hiske de Graaff – Van der Ploeg. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Locatie: dorpshuis De Uijtkijk, Maarten Breedstraat 1, 1752 AG St. Maartensbrug

Mevrouw Hiske Jacobi de Graaff-van der Ploeg, inwoonster van Petten, zet zich vanaf 1996 in als voorzitter voor Tafeltje Dekje Zijpe, een werkgroep van de Stichting Welzijnsvoorzieningen Zijpe. Ze is de voorzitter vanaf 1996, maar brengt ook als vrijwilliger de maaltijden rond. Opmerkelijk is het dat aan haar is te danken dat tijdens de coronapandemie de maaltijden op een verantwoorde manier werden bezorgd bij deze kwetsbare groep mensen, die van deze maaltijdbezorging afhankelijk is.

Voor de bridgesport is mevrouw De Graaff ook actief. Ze is voorzitter van Rondje Schagermarkt sinds 2011. Rondje Schagermarkt is een bridge evenement, dat ieder jaar in november in de stad Schagen wordt georganiseerd. Op verschillende locaties in de stad Schagen wordt dan gebridged. Er wordt vanuit gegaan dat dit evenement na 2 jaar corona weer door kan gaan in november.

Image courtesy of Pierre Mettes 0610626629 info@pi
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: