maandag, augustus 15, 2022
HomeKennismaking metKennismaking met...

Kennismaking met…

Koggenland Nieuws wil graag persoonlijk kennismaken met inwoners uit Koggenland. Margot Dekker bijt het spits af. Wat beweegt haar? Koggenland Nieuws sprak met haar.

Als dochter van een militair heeft zij op diverse plekken in de wereld gewoond. De plek die het verst weg lag is Suriname. Daarna werd het Heiloo en Alkmaar. Nu woont zij in Hensbroek, gemeente Koggenland. Zij werkt bij het overdekte zwembad in Heerhugowaard.

In haar vrije tijd heeft zij een bedrijf opgezet. Eerst heeft zij zich gericht op single dating. Drie jaar geleden veranderde zij haar dienstverlening naar het organiseren van Single feesten en activiteiten. Met nadruk richt zij zich niet meer op singledating, maar op het organiseren van feesten en activiteiten voor singles in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard.

Wie ben je en wat brengt jou in beweging?

Ik ben MARGOT Dekker, ik ben met LA VIE EN ROSE EVENTS gestart om mijn creativiteit en talent te gebruiken en anderen blij te maken! Organiseren is een hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb. Organiseren is voor mij een PASSIE wat ik met groot plezier doe.

Het is elke keer weer een uitdaging om het tot een succes te maken en mij te onderscheiden van andere bedrijven die Single activiteiten organiseren. De liefde voor het vak is voor mij een droom die ik verwezenlijk. Ik zet mij altijd voor de volle honderd procent in.

Wat wil je bereiken?

Wat ik graag wil is een “LACH”  op jouw gezicht. Dit hoop ik te bewerkstelligen door onder andere leuke SINGLE activiteiten te organiseren en iedereen persoonlijk te benaderen.

Wat betekent jouw bedrijf voor je en wat wil je ermee bereiken?

La Vie en Rose Events is dus voor mij in eerste instantie een leuke hobby, niet een bedrijf waar ik veel geld mee wil verdienen. In tweede instantie om alleenstaanden een leuke activiteit aan te bieden, gezellige party’s te laten beleven en natuurlijk anderen te ontmoeten!!

Ik organiseer activiteiten voor SINGLES van 35+ tot 60+. Bij mij staat voorop om een super avond/ dag te hebben met elkaar en niet specifiek om je toekomstige partner te ontmoeten. Daar zijn weer andere organisaties voor, ik vind het natuurlijk wel geweldig als er op een party of activiteit een klik is tussen 2 mensen en ze elkaar beter willen leren kennen!!

Wat zijn je volgende activiteiten?

Ik organiseer activiteiten voor SINGLES van 35+

Single Party in Hertenkamp, Alkmaar 12-9 en 21-11

Bowlen 4 Singles in de Waerd Bowling, Heerhugowaard 24-10-2015

Varen met Singles in Broek op Langedijk

Hoe kunnen de mensen jou vinden?

Via mijn website en sociale media. Op Facebook heb ik een speciale Facebookgroep voor Singles 35+ opgezet.

Facebook is een leuk en gemakkelijk medium, singles kunnen via social media nieuwe mensen leren kennen en kunnen ze samen leuke eigen activiteiten op zetten, zoals samen eten, motorritjes, wandelen of reizen.

Website: www.lavie-en-rose.nl

Facebook: https://www.facebook.com/margot2906

Facebookgroep: Singles 35+ https://www.facebook.com/groups/singles35plus/

Google+: https://plus.google.com/u/0/+MargotDekker/posts

Kun je steekwoorden noemen die je bedrijf het beste omschrijven?

Samen praten

Samen dansen

Leer andere singles kennen

Diner voor Singles op 2de Kerstdag = Singlebells in Alkmaar

Betaalbaar voor alleenstaanden!

 

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: