donderdag, december 1, 2022
HomeNieuwsInloopmiddag Complex Regionaal Pijn Syndroom

Inloopmiddag Complex Regionaal Pijn Syndroom

Complex Regionaal Pijn Syndroom is een, tot op heden, onbegrepen aandoening. Na een letsel aan een ledemaat, zoals een polsbreuk of enkelblessure, of na een operatie kan deze aandoening ontstaan. De ernst ervan staat los van de ernst van het letsel.

Als Complex Regionaal Pijn Syndroom (voorheen Posttraumatische Dystrofie genoemd) wordt vastgesteld, krijgt de patiënt van de arts te horen wat het is en welke behandeling hij of zij adviseert. De diagnose roept meestal veel vragen op bij een patiënt. Sommige vragen kunnen het beste beantwoord worden door iemand met dezelfde aandoening.

Contact met lotgenoten

Om die reden organiseert de Patiëntenvereniging CRPS een inloopmiddag in het Gemini Ziekenhuis op dinsdag 15 september 2015 voor patiënten, partners en belangstellenden. Vertegenwoordigers van de afdeling Noord-Holland van de vereniging zijn tijdens deze middag aanwezig om vanuit eigen ervaring informatie over de ziekte te geven, zoals praktische informatie over het omgaan met deze ziekte. Patiënten die graag eens van gedachten willen wisselen met lotgenoten zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden niet nodig

De inloopmiddag (aanmelden is niet nodig) wordt gehouden op dinsdag 15 september van 13.00 tot 15.00 uur in de Zuster Kueterzaal van het Gemini Ziekenhuis, Huisduinerweg 3 in Den Helder.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: