maandag, juni 27, 2022
HomeZorgInloophuis PisaInloophuis Pisa vraagt medewerking bij onderzoek

Inloophuis Pisa vraagt medewerking bij onderzoek

Inloophuis Pisa vraagt medewerking bij onderzoek naar eigen marktwaarde. In opdracht van KWF Kankerbestrijding en IPSO (de branchevereniging voor inloophuizen) voert adviesbureau Sinzer een landelijk onderzoek uit naar de maatschappelijke waarde van inloophuizen voor haar bezoekers.

Daar is namelijk nog maar weinig over bekend, terwijl het voor de inloophuizen belangrijk is daar meer over te weten. De onderzoeksresultaten kunnen hen namelijk helpen uitleggen, bijvoorbeeld in gesprekken met gemeenten over financiering, waarom het zo belangrijk is dat de inloophuizen bestaan.

Inloophuis Pisa onderzoek gebaseerd op vragenlijst

Het onderzoek is grotendeels gebaseerd op een vragenlijst onder bezoekers van inloophuizen. In totaal hebben de onderzoekers bijna 1.000 ingevulde vragenlijsten nodig!

Hoe werkt het?

De vragenlijst wordt op internet ingevuld en is volledig anoniem (er worden dus geen naam of contactgegevens gevraagd). Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. Invullen kan tot en met zondag 21 oktober.

Meedoen? https://www.surveymonkey.com/r/inloophuizen

Met vragen over het onderzoek kunt u vanzelfsprekend terecht bij Inloophuis Pisa via info@inloophuispisa.nl, maar u kunt zich ook rechtstreeks wenden tot Vincent Belgraver (projectleider van het onderzoek) via vincent@sinzer.org.

Wij willen iedereen die de vragenlijst in heeft gevuld of dat nog gaat doen, heel hartelijk danken!

Het team van Inloophuis Pisa

Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn, www.inloophuispisa.nl

Image courtesy of Inloophuis Pisa Hoorn
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: