donderdag, december 1, 2022
HomeSchagenInformatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek

Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek

Veel mensen vinden het lastig om digitale zaken te regelen met de overheid. Voor hen is er gratis hulp in de bibliotheek.

In deze tijd zijn er steeds meer zaken van de overheid die je zelf via internet moet regelen. Het aanvragen van een AOW-uitkering, het regelen van zorg of het verlengen van je rijbewijs. “Gemeente Schagen heeft een nieuwe website die hopelijk al wat makkelijker is”, zegt wethouder Sigge van der Veek. “ Maar voor veel mensen blijft het moeilijk. Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Daarom ben ik blij met de hulp in de bibliotheken.”

Heb je vragen over het digitaal regelen van overheidszaken?

Wonen Plus Welzijn en KopGroep Bibliotheken hebben, sinds een week, een Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheken van Schagen en Tuitjenhorn. Inwoners kunnen nu wekelijks daar terecht met al hun vragen over de digitale overheid. Wethouder Sigge van der Veek gaf vorige week in de bibliotheek van Tuitjenhorn het officiële startschot.

Het informatiepunt in de bibliotheek van Tuitjenhorn is open op maandag van 14.30 uur tot 16.30 uur. In de bibliotheek van Schagen is het informatiepunt open op donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Iedereen is zonder afspraak welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en de hulp is gratis.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: