zondag, november 27, 2022
HomeNieuwsInformatiebijeenkomst over obesitas

Informatiebijeenkomst over obesitas

De bijeenkomst is bestemd voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden. De avond is van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Zr. Kueterzaal van het Gemini Ziekenhuis. De toegang is gratis.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen de chirurgen over het gehele behandelpakket obesitas: de begeleiding, de diverse behandelmethoden, en de verschillende maag verkleinende operaties. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De zaal is vanaf 18.30 uur open.

Gezondheidsproblemen

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht, waarvan een groot deel zelfs in een ernstige vorm. We spreken dan van obesitas. Al deze extra kilo’s veroorzaken grote gezondheidsproblemen, nu en in de toekomst. Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam aanwezig is.

Chirurgen

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de chirurgen van Gemini Ziekenhuis, Rode Kruis Ziekenhuis, Medisch Centrum Alkmaar en de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Aanmelden

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het patiëntenservicebureau van het Gemini Ziekenhuis telefoon 0223 – 69 63 46 of psb@gemini-ziekenhuis.nl. Het PSB is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Zie ook de evenmenten in de agenda van Koggenland Nieuws bovenaan de nieuwspagina.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: