zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsInformatiebijeenkomst Obesitas

Informatiebijeenkomst Obesitas

De chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) uit Beverwijk en Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 25 augustus een informatiebijeenkomst over obesitas (zwaarlijvigheid).

De bijeenkomst is bestemd voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden. De avond is van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Pieter van Foreestzaal van MCA, huisnummer 015, ingang Metiusgracht. De toegang is gratis.

Zie voor onze (evenementen)agenda ook de menuregel bovenaan.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen de chirurgen over het gehele behandelpakket obesitas: de begeleiding, de diverse behandelmethoden, en de verschillende maag verkleinende operaties. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De zaal is vanaf 18.30 uur open.

Gezondheidsproblemen

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht, waarvan een groot deel zelfs in een ernstige vorm. We spreken dan van obesitas. Al deze extra kilo’s veroorzaken grote gezondheidsproblemen, nu en in de toekomst. Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam aanwezig is.

Chirurgen

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de chirurgen van Medisch Centrum Alkmaar, Rode Kruis Ziekenhuis, Gemini Ziekenhuis en de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Aanmelden

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting van MCA, telefoon (072) 548 3500 ofpatientenvoorlichting@mca.nl

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: