vrijdag, december 2, 2022
HomeNieuwsHoe bevalt het Gemini?

Hoe bevalt het Gemini?

Op donderdag 17 september 2015 organiseert de Vrouw en kind afdeling van het Gemini Ziekenhuis een voorlichtingsavond voor zwangeren en hun partners, met als thema ‘Hoe bevalt het Gemini’.

De voorlichtingsavond wordt gehouden in de Zr. Kueterzaal van het Gemini Ziekenhuis, van 19.00 tot 21.00 uur. De zaal is vanaf 18.30 uur open.

Silhouette_of_Pregnant_WomanProgramma

De gynaecologen bespreken hoe zij de zwangerschap en de bevalling begeleiden. De gang van zaken op de verloskamers en de kraamafdeling wordt uitgelegd door een verpleegkundige. Een van de kinderartsen legt uit wanneer de pasgeborene op de couveuseafdeling moet worden opgenomen. Daarnaast vertelt een verloskundige over de thuisbevalling en de poliklinische bevalling.

Rondleiding

Tot slot worden de aanwezigen rondgeleid over de verloskamers (als er gelegenheid is) en de couveuseafdeling.

Aanmelding

Deze avond is zinvol voor alle zwangeren, want ook een geplande thuisbevalling kan onverhoopt in het ziekenhuis eindigen. Dan is het prettig als de aanstaande ouders weten wat er gaat gebeuren. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze voorlichtingsavond bij het Patiëntenservicebureau van het Gemini Ziekenhuis, tel. (0223) 69 63 46, e-mail: psb@gemini-ziekenhuis.nl.

Zie ook de Agenda voor evenementen in onze regio. Evenement binnenkort? Geef dit dan op voor vermelding in onze evenementenagenda via het contactformulier hieronder.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: