maandag, oktober 3, 2022
HomeNieuwsHet Schagen Compliment voor Jannie Paarlberg

Het Schagen Compliment voor Jannie Paarlberg

Wethouder Joke Kruit heeft het Schager Compliment uitgereikt aan Jannie Paarlberg. Dit vond plaats in Maatschappelijk en Cultureel Centrum Burgerbrug “De Herboren Toren”, Burgerweg 62A, 1754 KE Burgerbrug.

Deze avond was er een gezellig samenzijn van de vrijwilligers, waar ook afscheid wordt genomen van Jannie als bestuurslid.

Jannie Paarlberg is toegetreden tot het bestuur van De Herboren Toren naar aanleiding van een open dag in 2008, waarbij verenigingen bestuursleden zochten.

De toenmalige secretaris heeft haar ingewerkt en ondersteunde tot 1 januari 2012. Vanaf 1 januari 2012 is zij het secretariaat zelfstandig gaan draaien. Ze is zich toen ook nadrukkelijk gaan bezighouden met de programmering.

Vanaf 2013 deed Jannie Paarlberg ook de PR en heeft ze een vast bestand aan bezoekers gegenereerd. Vandaag de dag plukt de Herboren Toren hier nog altijd de vruchten van.

Jannie Paarlberg heeft gedurende vele jaren het cultuurgehalte in de Herboren Toren een warm hart toegedragen. Zij heeft hierdoor het mogelijk gemaakt dat de Burgerbruggers en de mensen uit de nabije omgeving hiervan konden genieten.

Jannie Paarlberg is voorgedragen door het bestuur van Culturele Stichting Herboren Toren te Burgerbrug voor het Compliment van Schagen. Dit om haar liefdevolle en jarenlange inzet en betrokkenheid als bestuurslid en actieve vrijwilliger van De Herboren Toren.

Image courtesy of Pierre Mettes 0610626629 info@pi
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: