zondag, november 27, 2022
HomeNieuwsGroot benefietconcert voor Madelief en Nathaniël

Groot benefietconcert voor Madelief en Nathaniël

Medemblik – Op zaterdag 27 juni aanstaande van 19:00 tot 02:00 uur wordt in Rumours aan de Nieuwstraat een groots benefietconcert gehouden voor Madelief en Nathaniël.

Stichting MirandaMania vindt het belangrijk, dat het hele gezin mee gaat om samen met Madelief en Nathaniël de behandeling te ondergaan Op de cheques staan geldbedragen die symbolisch zijn voor vliegtickets, die de gezinnen nodig hebben om de reis te gaan maken.

De gezinnen hebben nog meer nodig. Steun daarom de acties, die er voor de kinderen georganiseerd worden.

Een keur van artiesten komen hun beste stem voorzetten en het publiek vermaken met hun (meezing)liederen. Zo treden op: Dario Kreuger, Stefan van Loon, Frans Zeilemaker, Michael van Ingen, Cino Craus, Gaby Kagie, Mitch van Essen, Patrick van Veen, Renee Philippo, Roy Verlaat, Tom Wijngaard en Christa Kerdijk.

De avond kan natuurlijjk geen succes worden zonder de inbreng van 2 grote namen uit Medemblik, terug op de planken en achter de microfoon Ben Tiben en de man die Jantjes Verjaardag in Amsterdam regelmatig op zijn kop zet Martin de Jager.

Opbrengst MirandaMania 2015

De acties van MirandaMania in maart hebben totaal ongeveer € 22.500,- opgebracht. Deze opbrengst wordt verdeeld over verschillende goede doelen. Ieder jaar gaat een bijdrage naar Stichting Melanoom. Melanoomkanker is de ziekte waaraan de naamgeefster van de stichting “Miranda” eind 2009 overleden is. Dit jaar heeft de stichting besloten om ook totaal € 11.000,- te doneren aan stichting Madelief Boon en de Nathaniël Victory Foundation.

Optisport stelt jaarlijks sporthal de Muiter beschikbaar om de activiteiten te organiseren. Bent u nieuwsgierig naar de activiteiten van MirandaMania en haar sponsoren bezoek de website MirandaMania .

 

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: