vrijdag, december 2, 2022
HomeGoed-om-te-wetenGerucht uit religieuze hoek

Gerucht uit religieuze hoek

In Metro Nieuws stond het verhaal over het vergaan van de aarde. NASA heeft het meteen ontkend, maar het zou nu neerkomen op september van dit jaar.

Als mensheid zouden we dan door een allesverwoestende klimaatsverandering door toedoen van een meteorietinslag in drie maanden tijd helemaal vernietigd gaan worden.

BOETEDOENING

Op verschillende blogs en websites wordt gesproken over het naderende einde van de wereld zoals we die nu kennen, waarschijnlijk op 24 september. Het is niet bekend wie er als eerste met het dreigende verhaal op de proppen kwam, maar waarschijnlijk komt het uit religieuze hoek. Op websites wordt namelijk gesproken over een ‘dag van boetedoening’ die aanstaande is.

In hetzelfde artikel verwijst de Metro naar de reactie van de NASA in Amerika : “Zover wij het kunnen inschatten zullen we de komende honderd jaar nog niet geraakt worden door een groot object”, aldus een woordvoerder van NASA tegen The Mirror. De kans is echter klein dat de doemdenkers zich hierdoor laten gerust stellen: volgens hen weet de Amerikaanse overheid allang over de aanstaande ramp, maar laten ze de burgers expres niets weten.

Ook noemt de Metro nog even de theorie van de Mayakalender, volgens welke bron de aarde al in 2012 vergaan zou zijn.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: