donderdag, december 1, 2022
HomeNieuwsGemeente Schagen verleend erepenning voor de heer Kees Doets uit Oudesluis

Gemeente Schagen verleend erepenning voor de heer Kees Doets uit Oudesluis

Zaterdag 15 juni heeft burgemeester Marjan van Kampen de Schager Erepenning van Verdienste uitgereikt aan de heer Kees Doets uit Oudesluis. Dit gebeurde in het Multifunctioneel Centrum De Bijenkorf in de Melchiorstraat in Oudesluis.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de gemeentelijke Penning van Verdienste toe te kennen aan Kees Doets, voorzitter van Algemeen Dorpsbelang Oudesluis. De Penning van Verdienste is hem toegekend voor zijn jarenlange inzet voor de leefbaarheid van Oudesluis. Daarnaast is hij de drijvende kracht bij diverse verenigingen, door zijn stimulerende instelling voor sporters in Oudesluis en de regio.

De heer Doets is van april 2006 tot heden voorzitter van Dorpsraad Algemeen Belang Oudesluis. Hieraan besteedt hij gemiddeld tien uur per week tijd. Ook is hij, van 1995 tot heden, voorzitter van Jeugd Sport Promotie Oudesluis. Daarnaast is hij oprichter, secretaris en medeorganisator van wedstrijden van Boten- en visvereniging NW9 in Petten, van 1975-1980. Tevens is hij sinds 1989 betrokken bij IJsclub ‘De Eensgezindheid Oudesluis’, sinds 1997 als voorzitter. Ook was hij in de periode 2002-2004 organisatieleider van het 100 jarig jubileumfeest. Kees Doets is tevens, sinds 2016, voorzitter van de Dorpsontwikkelingscommissie Oudesluis. Met al deze activiteiten is hij gemiddeld 26 uur per week als vrijwilliger actief.

De heer Doets is iemand die zich al meer dan 40 jaar met hart en ziel geeft voor de mensen in Oudesluis, daarom werd het tijd voor de Erepenning van Verdienste.

Image courtesy of Pierre Mettes
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: