Cultuur Entertainment Koggenland Nieuws 

ff Normaal 14 september in De Brink!

Op 14 september a.s. verzorgt de bandffNormaaleen heerlijk optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Het optreden duurt van 21.00 tot 01.00 uur.

ff Normaal bestaat uit zesgedreven muzikanten, te weten Jeroen van Meulem (zang), Hans van Wijk(slaggitaar), Dick Boon (sologitaar, zang), Johan Blauw (drums), TonBoon (basgitaar, zang) en Gerard Engel (piano,accordeon).Het repertoire van ffNormaal bestaat uitbekende en minder bekende nummers van de band Normaaldie de band akoestisch ten gehore brengt.

Debandleden hebben ieder voor zich al heel wat muziekkilometers gemaaktbij diverse bands. Voor sommigen van hen was dat beroepsmatig, vooranderen puur als hobby. Voor alle zes de mannen geldt echter dat zijmet veel plezier en enthousiasme musiceren en dat is te horen!

Doeff normaal….

Datwas zeker niet de reactie toen -in het najaar van 2016- Jeroen vanMeulem met het idee kwam om ‘wat met Normaal-muziek te doen’.Gerard Engel was de eerste die direct enthousiast was en graag meewilde doen. In het voorjaar van 2017 kwamen Jeroen, Dick, Gerard enHans er bij. Na weer enkele weken werd “ffNormaal “compleet met de komst van Ton en Johan.

Inde basis wil “ffNormaal “opakoestische wijze de muziek van de Achterhoekse band Normaalten gehore brengen. Niet met scheurende uithalen, maar metakoestische gitaren, drums, piano en accordeon. Soms met solozang enop veel andere momenten met meerstemmige zang.

Deband heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaaluit de beginperiode. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen,Ojadasaa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst.

Daarnaastspeelt de ff Normaalnog een aantal nummers die Normaalzelden live speelt. De band staat altijd garant voor een waarspektakel, en brengt een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers vande Boerenrock’. Bluesmuziek en ballads. Muziek met teksten dievoorzien in een traan en vooral een lach.

Benjij benieuwd naar deze unieke vertolkingen van de zo bekendeNormaal-nummers? Bestel dan snel je tickets via www.debrinkobdam.nl.

Image courtesy of Hanneke Tinor-Centi | Noordkop Actueel

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: