zondag, november 27, 2022
HomeAgendaExtra kaarten voor optreden Bunch of Barrels in De Brink Obdam!

Extra kaarten voor optreden Bunch of Barrels in De Brink Obdam!

Obdam – 9 februari 2022 – Naar verwachting worden er binnenkort verdere versoepelingen afgekondigd. Wat zijn wij allemaal toe aan wat goed nieuws vanuit de culturele sector! Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam is dan ook reuze blij u wat goed nieuws te kunnen brengen!

Op 27 februari a.s. komt de band Bunch of Barrels naar De Brink! Het optreden van deze doorgewinterde muzikanten vangt aan om 14.00 uur (Schilderwerken De Boer zaal open vanaf 13.30 uur). Vooruitlopend op de waarschijnlijke versoepelingen is besloten om extra (reserve)kaarten voor dit optreden beschikbaar te stellen. Indien u kaarten koopt en de versoepelingen mochten onverhoopt toch geen doorgang vinden, dan krijgt u uiteraard uw geld terug!

De mannen van Bunch of Barrels maken met u een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool, maar vooral meerstemmige vocalen! Bunch Of Barrels onderscheidt zich door de akoestische setting én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs die de Barrels op hun eigen wijze ten gehore brengen.

Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, humor en het contact met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.

Er wordt een greep gedaan uit de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Flower Pot Men, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, Lovin’Spoonful, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Beach Boys, The Tremeloes, Gary Puckett & The Union Gap, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en natuurlijk de prachtige parels van Nederlandse bodem!

Bestel snel uw kaarten!

Kaarten zijn te bestellen via de website van De Brink www.debrinkobdam.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop.

We willen u er op wijzen dat -in verband met de huidige regelgeving- iedereen zijn/haar vaccinatie QR-code, of een negatieve PCR-test moet laten zien samen met een geldige I.D.

Het optreden van Bunch of Barrels vindt plaats in de Schilderwerken De Boer zaal van De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam.

Image courtesy of Hanneke van de Water | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: