vrijdag, december 2, 2022
HomeRedactioneelEven voorstellen...

Even voorstellen…

Johan Joost van Daalen is sinds januari 2007 woonachtig in het plaatsje Obdam, gelegen in het midden van de Provincie Noord-Holland.

 

Hij is specialist op het gebied van informatievoorziening in zowel analoge als digitale vorm. Hij is bedreven in het archiveren in de open cloud en adviseert ook de open source software Linux (Ubuntu) als besturingssysteem.

Daarnaast heeft hij het beheer over diverse webportals. Deels hebben ze betrekking op het vakgebied documentmanagement, maar voor een ander deel op de regio´s Kop van Noord-Holland en Westfriesland.

Deze nieuwssite voorziet in de informatiebehoefte van alle inwoners van de gemeente Koggenland. Veel van hen zijn forens en komen ook in de buurgemeenten en veel inwoners van onze buren komen ook in Koggenland.

Daarom richt Koggenland Nieuws zich op iedereen die op een of andere manier iets met Koggenland te maken heeft.

De nieuwssite is momenteel in opbouw en wordt gaandeweg steeds verder uitgebouwd. Wij richten ons op onder andere ook het 112-nieuws. Sportverenigingen, bedrijfsleven, maatschappij, kunst, cultuur.

Bedrijven kunnen een bedrijfsvermelding aanschaffen in de bedrijvengids en ook banners krijgen. Interesse? Neem contact op via het contactformulier hieronder.

Belangstellenden kunnen zich ook abonneren op de digitale nieuwsbrief van Koggenland Nieuws. Vul daarvoor het formulier bovenop de homepage en onder bepaalde artikelen op de nieuwssite.

Suggesties? Vul daarvoor ook het contactformulier hieronder in.

Joost van Daalen,
Koggenland Nieuws
M : 0612506765
E : Koggenland@nieuws.nl
I : Koggenland.nieuws.nl
T : @KoggenlandNws
F : /koggenlandNieuws[gravityform id=”1″ name=”Contact”]

Bron : Frisia Media
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: