vrijdag, december 2, 2022
HomeDorpsagenda´sDodenherdenking in Koggenland

Dodenherdenking in Koggenland

Obdam

Sint Victorkerk om 18:45 uur
Herdenkingsbijeenkomst met wethouder Van de Pol met aansluitend om 19:35 uur de stille tocht langs de monumenten in Obdam. Na 20:00 uur is er koffie, thee en limonade in het Dorpshuis De Brink. Deze herdenking komt tot stand in samenwerking met Kinderkoor De Victorzangertjes, Toneelvereniging Rein genoegen, Gemengd koor Brio, Tamboer Fanfare Muzieklust en Amnestygroep Obdam.

Ursem

H. Bavokerk om 18:30 uur
Herdenkingsbijeenkomst met wethouder Knijn met aansluitend om 19:20 uur de stille tocht langs de monumenten in Ursem. Na 20:00 uur is er thee, koffie en limonade in de ontmoetingsruimte van de kerk. Voor degenen voor wie het bezwaarlijk is de tocht te lopen, rijdt er een busje. Deze herdenking komt tot stand in samenwerking met het Bavokoor, Muziekvereniging Ursem en Scouting Don Bosco Ursem.

Berkhout

Monument voor Geallieerde Vliegers aan het Westeinde om 19:30 uur
Een samenkomst bij het monument met wethouder Bijman, predikant Hervormde Gemeente West-Koggenland de heer O. Reitsma en Muziekvereniging Volharding. Ter info: om 18:17 uur vliegen de Edam Busters over in de ’diamond’-formatie, de vorm van een ruit, als dankbetuiging aan de piloten die hun leven hebben gegeven.

Spierdijk

Monument bij de RK kerk, Parochie Sint Georgius om 19:30 uur
Een samenkomst bij het monument met burgemeester Posthumus, vice-voorzitter parochies Spierdijk-Zuidermeer de heer Th. Laan, pastor mevrouw A. van Straaten en Fanfare Accorando.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: