maandag, augustus 15, 2022
HomeKoggenlandDit jaar GEEN Rotary SantaRun in Koggenland

Dit jaar GEEN Rotary SantaRun in Koggenland

Rotary Club Koggenland heeft de afgelopen vijf jaar met veel plezier de Rotary SantaRun georganiseerd en trekt nu de conclusie dat het tijd is de aandacht te richten op andere activiteiten.

Kortom er is dit jaar GEEN Rotary SantaRun in Koggenland, de dichtstbijzijnde SantaRun is in Heerhugowaard. Houd de berichtgeving hierover in de gaten voor andere leuke activiteiten!

De laatste editie van de SantaRun op 18 december 2016 leverde – door de fantastische donaties van de vele sponsoren en het inschrijfgeld van alle enthousiaste deelnemers – een cheque op van € 3500,- voor de Stichting Need4Care. Dit bedrag is gebruikt voor het microkrediet als onderdeel van de bouw van een kleuterschool in de regio Trincomalee (Oost Sri Lanka). Voormalig Rotary-lid Jeroen Schilder heeft dit project met eigen ogen gezien en bericht hierover op zijn facebookpagina d.d. 11 november 2017: ‘Rotary Koggenland: Vandaag PreSchool geopend in Sri Lanka. Sponsoring Santa Run Koggenland is hier zeer goed aangekomen, jullie maken echt het verschil.

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: