vrijdag, december 2, 2022
HomeGemeenteDe Nanny Jo van West-Friesland.

De Nanny Jo van West-Friesland.

NIBBIXWOUD – Bij ons in West-Friesland hebben wij onze eigen Nanny Jo, te weten Jo(yce) de Wit met haar bedrijf In Balans. Hoewel haar aanpak inhoudelijk verschilt van Nanny Jo Frost, zijn er ook overeenkomsten. Zo komt ook Joyce bij de gezinnen thuis.

Het is haar missie om de harmonie binnen jouw gezin te herstellen, zodat ook jij je weer thuis voelt in jouw eigen gezin. Met haar holistische aanpak zorgt ze er in korte tijd voor dat de sfeer en de saamhorigheid in jouw gezin weer herstelt.

Wat zou het voor jou betekenen als je kind vrolijk door het leven huppelt en naar je luistert als dat nodig is? Hoe zou het voor je zijn als je met je partner kunt praten over de opvoeding en jullie elkaars verschillen respecteren? Hoe zou het voor je zijn als je kind, net als jij relaxed is in het gezin, zodat er veel tijd is voor belangrijke zaken?

Hoe werkt het?

Na de eerste kennismaking maak je samen met Joyce een plan. De eerste stap is vrijwel altijd een huisbezoek waarin Joyce de thuissituatie filmt. Aan de hand van deze beeldopnamen bepalen jullie samen wat de vervolg stappen zijn.

Wat maakt dat Joyce haar aanpak werkt? Joyce maakt gebruik van methodes die werken in het onderbewustzijn. Door jouw (of jouw kind haar/zijn) onbewuste systemen te resetten kun je weer die vrolijke, relaxte, vriendelijke, liefhebbende persoon zijn die je altijd al was (ergens van binnen). Nieuwsgierig geworden, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: