zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsDamesteam SV Zuidermeer zaalkampioen Noord-Holland Noord

Damesteam SV Zuidermeer zaalkampioen Noord-Holland Noord

Zuidermeer – Het damesteam van de handbalvereniging SV Zuidermeer is zondagmiddag kampioen geworden van de zaalcompetitie. Onder massale belangstelling in Zuidermeer heeft na afloop de huldiging plaatsgevonden middels een rondrit door het dorp.

 

In Schagerbrug was ´s middags de zaalhandbalwedrijd H.V.S. DS1 tegen Zuidermeer DS1. De concurrent verloor en daardoor werden de dames van SV Zuidermeer kampioen. De kampioenswedstrijd zelf eindigde met 13-13 in een gelijkspel.

Na afloop vond de huldiging plaats in de eigen woonplaats met een rondrit. ´s Avonds vierde het team de goede afloop nog in cafe ´t Koetje in Zandwerven. Het vervolg van de veldcompetitie staat komend weekend weer voor de deur.

De zaalhandbalcompetitie is van oktober tot eind maart als tussendoortje van de veldcompetitie, die van september tot eind oktober en van april tot juni is. De uitslagen van de laatste zaalwedstrijden zijn :

HVS Ds1 – Zuidermeer DS1     13-13

HVS B1 – SEW B3                   16-13 *

HVS C1 – JHC C3                    36- 0 *

HVS/Petten D1                          vrij

HVS F1 – Tornado F1               7- 4 *

De sponsor heeft net het contract weer verlengd, dat is Martes Voegwerk en gevelrenovatie, de nieuwe shirts zijn al besteld.

De trainer/coach Rosan Ootes:¨Deze meiden zijn kanjers, zijn een echt team gebleken. Zij hebben het echt met elkaar gedaan.¨ De afgelopen tijd hebben ze wel een trainersprobleem gehad. Sjaak Doodeman had zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt en is op zijn 70ste gestopt. Rosan Ootes, zelf speelster/trainster in Wognum, was toen maar benaderd om het over te nemen.

Vol vertrouwen gaan ze nu de veldcompetitie weer oppakken. Volgende week zondag is de start van het buitenseizoen van de Dames Seniorenpoule NW (NHN) 6, dan tegen Kleine Sluis DS2, dan op veld 1 van HVS De Molentocht in Zuidermeer.

[gravityform id=”2″ name=”nieuwsbrief”]

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: