woensdag, mei 18, 2022
HomeGemeenteCollege van B&W voornemens tot uitschrijving Basisregistratie Personen

College van B&W voornemens tot uitschrijving Basisregistratie Personen

Dat zij voornemens zijn om het bijhouden van adresgegevens van de onderstaande personen in de Basisadministratie Personen (BRP) op te schorten op grond van artikel 2.22 van de wet Basisadministratie Personen (Wet BRP).

Koggenlanders niet meer woonachtig op BRP-adres

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de onderstaande personen waarschijnlijkheid niet meer woonachtig zijn op het adres waar zij in de BRP staan geregistreerd:

  • P.J. Strobos geboren 22-07-1987
  • M.M. Sawicka geboren 05-11-1993
  • M.C.C. Loevesijn geboren 02-01-1990

Deze personen worden verzocht zo spoedig mogelijk hun nieuwe adres door te geven in de (nieuwe) woongemeente. Wanneer wij binnen 4 weken geen reactie krijgen over de verblijfplaats van bovengenoemde personen zien wij ons genoodzaakt om betrokkenen uit te schrijven uit de BRP als vertrokken: Land Onbekend.

Geen ingezetenen Nederland meer

Dit heeft tot gevolg dat betrokkenen dan niet meer als ingezetenen van Nederland staan ingeschreven. Hierdoor kan het recht op overheidsvoorzieningen die afhankelijk zijn van de inschrijving in Nederland zoals uitkeringen, kinderbijslag, pensioen e.d. komen te vervallen.

Brederodelaan in Obdam tijdelijk gesloten

Burgemeester en wethouders hebben besloten de Brederodelaan in Obdam tijdelijk gesloten te verklaren op dinsdag 2 mei van 8.30 – 11.45 uur en van 13.15 – 15.00 uur. Dit in verband met het ANWB verkeerseducatieprogramma Streetwise t.b.v. de scholen.

 

 

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: