maandag, augustus 15, 2022
HomeNieuwsChaletpark Holiday slaat nieuw pad in

Chaletpark Holiday slaat nieuw pad in

Stond het park tot voor kort bekend vanwege de problematiek rondom permanente bewoning van de recreatieschets, inmiddels liggen er vergevorderde plannen om het recreatieve karakter van het park te herstellen.

Camperplaatsen

In de afgelopen weken in 4 nieuwe camperplaatsen op het terrein gerealiseerd, met de mogelijkheid deze uit te breiden tot 8 plaatsen.

Moestuinen

Met de realisatie van 8 moestuinen van circa 190m2, voorzien van blokhut met luifel en kweektas speelt Chaletpark Holiday in op de huidige hype rondom het zelf kweken van groente en fruit.

Doordat de moestuin-huurder ook ‘s nachts in zijn tuin mag verblijven onderscheidt Holiday zich hierdoor van de traditionele moestuinverenigingen. Daarnaast kan men ook deelnemen aan de activiteiten die op en rond het Chaletpark worden georganiseerd, zoals de gezellige bingo op de laatste zaterdag van de maand. Maar ook viswedstrijden staan op het programma.

Verhuuraccomodaties

De eigenaren van de bestaande recreatiewoningen wordt de mogelijkheid geboden deze te verhuren voor recreatieve doeleinden. Daarnaast zal een aantal nieuwe verhuuraccomodaties op het terrein worden geplaatst waaronder zogenaamde Safaritenten. Deze tenten zijn voorzien van alle luxe, zoals eigen slaapkamers, een eigen douche en toilet en mooie veranda. Hierdoor wordt ook het glamping gehalte omgeving te lokken,.

Door al deze vernieuwingen is het echte vakantiegevoel weer helemaal terug op Chaletpark Holiday.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: