zondag, november 27, 2022
HomeKerken'Bruiloft in plaats van begrafenis voor genezen kankerpatiënt'

‘Bruiloft in plaats van begrafenis voor genezen kankerpatiënt’

Toen de Brit Sean McCabe te horen kreeg dat hij een ernstige vorm van kanker had en nog maar een paar maanden te leven had, begon hij zijn begrafenis te regelen. Tegen alle verwachtingen in genas hij van de kanker en nu gaat hij trouwen in de kerk waar hij zijn uitvaart had gepland.

 

De 30-jarige McCabe had alles al geregeld rond zijn overlijden, meldt de Britse tabloid Daily Mail. Hij had muziek uitgezocht, een menu samengesteld en een plek gevonden voor de uitvaartdienst. Hij had zelfs afscheidsbrieven geschreven aan zijn drie kinderen die zijn vriendin moest voorlezen na zijn dood.

ZIE OOK: Vrouw met kanker stelt eigen diagnose via Google

McCabe kreeg in juni 2013 voor het eerst te horen dat hij kanker had. Na een zware chemokuur kreeg hij afgelopen september te horen dat hij kankervrij was. De schok was groot toen zijn dokter hem twee maanden geleden vertelde dat de kanker (Hodgkins lymfoom) was teruggekomen en dat hij terminaal was. Hij had nog maar enkele maanden te leven.

Eigen begrafenis
“Ik begon mijn eigen begrafenis te regelen, zodat mijn vriendin en mijn kinderen dat niet zouden hoeven te doen”, legde McCabe uit in de Daily Mail. Hij boekte dus onder andere een kerkje, twee weken na de datum dat hij verwachtte te sterven.Gelukkig voor McCabe overwon hij tegen alle verwachtingen in opnieuw de kanker. De reservering voor de kerk liet hij staan: hij gaat daar in juni trouwen met Lisa, de moeder van zijn drie kinderen. “Wanneer Lisa naar het altaar loopt met onze kinderen als bruidsjonker en bruidsmeisjes, dan zal ik moeten vechten tegen mijn tranen. Want we hadden in die kerk kunnen zitten voor een heel andere reden.”

[gravityform id=”2″ name=”nieuwsbrief”]

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: