vrijdag, december 2, 2022
HomeGemeenteBouw Florisstaete al jarenlang getraineerd

Bouw Florisstaete al jarenlang getraineerd

Obdam Al 7 jaar geleden was er sprake van. Aannemer Kamp kocht de rijwielzaak van Floris en de beide tuindersbedrijven daarnaast op, totdat de bouwcrisis toesloeg.

Koggenland.nieuws.nl sprak met een van de omwonenden. Aannemer Kamp zou 5 jaar geleden al een nieuwe garage voor hem gaan bouwen. Zijn goederen liggen verspreid over meerdere plaatsen, bij zijn buren en voor een deel ook bij Kamp zelf. Het enigste wat daar gebeurd is, is dat de garage is afgebroken. Ook staat er nog steeds ter vervanging een container op zijn erf.

Het bouwkavel zelf is destijds door Kamp overgenomen van rijwielhandelaar Floris in Obdam, die daar een fietsenzaak met een tankstation gevestigd had. Twee buren van Floris waren tuinders. Alledrie de terreinen zijn door Kamp opgekocht. Een buurman daar heeft zijn garage laten afbreken en hij zit nog steeds op de nieuwbouw te wachten. Een en ander is natuurlijk ook vertraagd door de bouwcrisis.

Het hoogheemraadschap heeft het aanpalende terrein bovendien al opgeeist voor de hernieuwde aanleg van de sloot die daar in het verleden heeft gelegen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: