maandag, oktober 3, 2022
HomeNieuwsBelangrijke overwinning op Kwadijk

Belangrijke overwinning op Kwadijk

Een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft een veel beter Kwadijk en een afwachtend en defensief Victoria. De tweede helft een beter spelend Victoria dat ook meer kansen kreeg. Dit leidde tot een -geflatteerde- 2-0 overwinning.

 

Zoals gezegd de gasten begonnen veel beter aan deze wedstrijd dan de Obdammers. Kwadijk kwam al na 5 minuten op 0-1, maar de grensrechter van Victoria had buitenspel geconstateerd en de scheidsrechter nam dit vlagsignaal over.
Victoria liet het spel aan Kwadijk en zij kregen kort na elkaar 2 100% kansen die door Thomas prima werden gekeerd. Het spel van Victoria was niet best. De bal werd niet in de ploeg gehouden en werd vaak – zonder te kijken – naar voren geschoten. De geblesseerde Max en Tino werden erg gemist.
De obdammers werden pas in de 30e minuut voor de eerste keer gevaarlijk. Hugo ging goed door en werd op de rand van de 16 gevloerd door de bonkige voorstopper uit Kwadijk. De daaruit volgende vrije trap van Tim werd netjes gekeerd door de keeper.

De tweede helft begon Kwadijk weer beter dan Victoria. Veel kansen kregen ze echter niet. Na een kwartier begonnen de Obdammers eindelijk wat beter te spelen.
Wessel trok een bal netjes terug naar Oscar, maar zijn schot ging helaas net naast. Daarna kreeg Daimy het op zijn heupen; zijn eerste poging ging via de keeper nog voorlangs.
Nadat Thomas een bal met zijn voet keerde, ging Daimy aan de rechterkant met de bal aan de haal. Hij schoot de bal scherp naar de 2e paal, waar Wessel de bal voor het intikken had.
Twee minuten daarna de 2-0. Invaller Roy Walstra schoot vanaf links (een als voorzet bedoelde bal?) achter de verbaasde keeper van Kwadijk.
Een kwartier van tijd scoorde Kwadijk maar ook deze treffer werd – terecht wegens hands – afgekeurd.
Kort daarna een prachtige linkertrap van Kay op de paal.
Daarna werd de wedstrijd wat grimmig en dit werd vooral veroorzaakt door een paar teleurgestelde spelers van de tegenstander van vandaag.

Eindstand dus 2-0 voor Victoria. Hetzelfde resultaat als in de uitwedstrijd tegen Kwadijk. Die wedstrijd werd er echter wel veel beter gespeeld. Maar het is heel belangrijk deze fase van de competitie om ook slechte wedstrijden te winnen.Victoria blijft door deze zege de nummer 3 van deze competitie..en de nummer 1 in de 2e periode. Volgende week weer vrij en daarna de thuiswedstrijd tegen SSV dat vandaag met 0-2 verloor van DRC.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: