zondag, oktober 2, 2022
HomeBoekenBasisschool De Overhaal in Avenhorn ontvangt prijs

Basisschool De Overhaal in Avenhorn ontvangt prijs

De leerlingen uit groep 5 en 6 van basisschool De Overhaal hebben in de maanden maart, april en mei gelezen of hun leven er vanaf hing.

Het boek ‘Arjen Robben en het magische schot in Rio’ werd in ontvangst genomen door juf Kim.
Het boek werd in ontvangst genomen door juf Kim.

Ze deden namelijk mee met ‘De Nederlandse Kinderjury’. Alle boeken, die beoordeeld konden worden, werden geleverd door bibliotheek De Goorn. Wat de boekenwurmen vooral leuk vonden, was de verscheidenheid aan boeken.

“Als een boek was uitgelezen, moest het beoordeeld worden. Dit gebeurde met ‘likes’. Per boek konden maximaal 5 ‘likes’ gegeven worden,” legt één van de leerlingen uit.

Uiteindelijk werd in elke groep een boek gekozen als ‘Topper van de groep’. Dinsdagmorgen stond plotseling een medewerkster van de bibliotheek in groep 6 en verraste de groep met het boek dat zij als ‘Topper’ hadden gekozen. In groep 6 kunnen de leerlingen nogmaals het boek ‘Arjen Robben en het magische schot in Rio’ lezen. Het boek werd in ontvangst genomen door juf Kim. Het bezoek werd vervolgd richting groep 5 alwaar het boek ‘Het geheim van de verliefde juf’ overhandigd werd aan één van de leerlingen. Dit boek zal in het nieuwe schooljaar het eerste voorleesboek van de groep worden.

Bron: De Overhaal.

Image courtesy of admin | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: