zondag, oktober 2, 2022
HomeNieuwsAlle verzekerden welkom bij MCA

Alle verzekerden welkom bij MCA

VERGOEDINGEN & KOSTEN

De juiste gegevens
Het is belangrijk dat wij uw juiste gegevens hebben: uw huisadres, uw huisarts, uw zorgverzekering, enzovoort. Hierdoor kunnen we u veilig behandelen. Ook kunnen we de financiële afhandeling van uw behandeling correct laten verlopen. Zijn uw gegevens veranderd? Geef dit dan door aan het inschrijfbureau, de polikliniekassistent, de afdelingssecretaresse of de verpleegkundige.

Informeer vóór behandeling
Het kan zijn dat de kosten van uw behandeling niet worden vergoed. Gaat u dus binnenkort naar het ziekenhuis? Kijkt u dan eerst op de website van uw zorgverzekeraar met welke ziekenhuizen uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Ook kunt u op vergoedingen kijken of MCA een contract heeft met uw zorgverzekeraar. Kijk verder in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed. Twijfelt u over met welke ziekenhuizen uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Belangrijk om te weten
U betaalt een eigen risico als u ziekenhuiszorg krijgt. Voor 2015 is het verplichte eigen risico 375 euro. Meer informatie hierover vindt u bij vergoedingen.

Uitleg over de kosten en vergoedingen vindt u ook in de folder ‘Ziekenhuiszorg, wat betaalt u?‘.

Bron : MCA

Image courtesy of Redactie Koggenland johan | Noordkop Actueel
Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meest Populair

Recente Commentaren

%d bloggers liken dit: